Risotto med champignon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1410
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
250 g
Ris, brune
15 g
Smør, saltet
1 tbsp.
Parmesan, frisk
1 tbsp.
Basilikumblade, frisk
6 dl
Grønsagsfond
250 g
Champignon
1 1/2 dl
Hvidvin, tør

Skær løget i skiver og sauter det i smørret som er smeltet på en pande. Bland risene i og lad det koge i fem minutter mens du rører. Hæld hvidvinen i og kog det op. Lad det blive ved med at koge til vinen næsten er kogt ind. Bland lidt fond, champignonerne skåret i skiver, hakket basilikum og salt og peber i . Lad det hele koge ved svag varme til væden er kogt væk. Rør grønsagsfonden i lidt ad gangen hvor det koger ind ind imellem. Bland så osten i retten og server.
God fornøjelse!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?