- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1410
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 10, 2009
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 250 g
- Ris, brune
- 15 g
- Smør, saltet
- 1 tbsp.
- Parmesan, frisk
- 1 tbsp.
- Basilikumblade, frisk
- 6 dl
- Grønsagsfond
- 250 g
- Champignon
- 1 1/2 dl
- Hvidvin, tør
Skær løget i skiver og sauter det i smørret som er smeltet på en pande. Bland risene i og lad det koge i fem minutter mens du rører. Hæld hvidvinen i og kog det op. Lad det blive ved med at koge til vinen næsten er kogt ind. Bland lidt fond, champignonerne skåret i skiver, hakket basilikum og salt og peber i . Lad det hele koge ved svag varme til væden er kogt væk. Rør grønsagsfonden i lidt ad gangen hvor det koger ind ind imellem. Bland så osten i retten og server.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.