- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2670
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 11, 2009
- 1 kg
- Musling
- 375 g
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 1/2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 1/2 dl
- Hvidvin
- 1 l
- Fiskefond
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 3 stk
- Løg eller zittauerløg
Rens muslingerne godt i koldt vand. Hak et løg og et fed hvidløg. Varm en halv spsk olie op i en gryde og sauter løgene et par minutter. Hæld hvidvinen i gryden sammen med muslingerne og lav et opkog så muslingerne åbner sig. Tag gryden af varmen og si muslingerne fra væden- væden skal gemmes. Tag muslingerne ud af skallerne. Varm en spsk olie op i en gryde. Hak to løg og to hvidløg. Sauter løgene i gryden ved svag varme i fem minutter. Bland risene i og rør det godt sammen. I en gryde for sig varmes fiskefonden op. Væden fra muslingerne og fiskefonden hældes i gryden til risene er dækket. Bring risene i kog og lad det koge ved svag varme til væsken ikke er at se. Smag det til med salt og peber og bland mere fiskefond i. Lad det igen koge ind. Bliv ved sådan til risene er møre. Bland så muslinger og lidt mere fiskefond i gryden og server.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.