Risotto med muslinger

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2670
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 kg
Musling
375 g
Ris, parboiled (løse ris)
1 1/2 tbsp.
Olivenolie
1 1/2 dl
Hvidvin
1 l
Fiskefond
3 stk
Hvidløg, fed
3 stk
Løg eller zittauerløg

Rens muslingerne godt i koldt vand. Hak et løg og et fed hvidløg. Varm en halv spsk olie op i en gryde og sauter løgene et par minutter. Hæld hvidvinen i gryden sammen med muslingerne og lav et opkog så muslingerne åbner sig. Tag gryden af varmen og si muslingerne fra væden- væden skal gemmes. Tag muslingerne ud af skallerne. Varm en spsk olie op i en gryde. Hak to løg og to hvidløg. Sauter løgene i gryden ved svag varme i fem minutter. Bland risene i og rør det godt sammen. I en gryde for sig varmes fiskefonden op. Væden fra muslingerne og fiskefonden hældes i gryden til risene er dækket. Bring risene i kog og lad det koge ved svag varme til væsken ikke er at se. Smag det til med salt og peber og bland mere fiskefond i. Lad det igen koge ind. Bliv ved sådan til risene er møre. Bland så muslinger og lidt mere fiskefond i gryden og server.
God fornøjelse!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?