Risotto med svampe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Tilbehør
Visninger
1918
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 dl
Hvidvin
1 dl
Parmesan, frisk
500 g
Svampe
2 stk
Hvidløg, fed
4 dl
Ris, parboiled (løse ris)
35 g
Smør, saltet
100 g
Grønne ærter - friske eller dybfrost
8 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
Risotto med svampe

Hak svampene og svits dem på panden i 25 g smør
Hak hvidløgsfeddene fint og put det på panden sammen med ærter og ris
Tilsæt hvidvinen og og lad det koge lidt ind
2 dl bouillon hældes i ad gangen. Mellem hver gang skal retten koge under låg til risene har optaget væsken
Vend smør og parmesan i retten og smag den til med salt og peber




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?