- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Tilbehør - Visninger
- 1918
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 10, 2009
- 1 1/2 dl
- Hvidvin
- 1 dl
- Parmesan, frisk
- 500 g
- Svampe
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 4 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 35 g
- Smør, saltet
- 100 g
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 8 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
Hak svampene og svits dem på panden i 25 g smør
Hak hvidløgsfeddene fint og put det på panden sammen med ærter og ris
Tilsæt hvidvinen og og lad det koge lidt ind
2 dl bouillon hældes i ad gangen. Mellem hver gang skal retten koge under låg til risene har optaget væsken
Vend smør og parmesan i retten og smag den til med salt og peber
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.