Risret

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1312
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 dl
Bouillon, grønsags
2 tbsp.
Mynteblade, hakket
2 stk
Aubergine
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 tbsp.
Persille, frisk
3 dl
Ris, parboiled (løse ris)
500 g
Tomat
1/2 dl
Olivenolie

Løget hakkes. Hæld kogende vand over tomaterne og pil skindet af. Fjern kernerne og hak tomaterne. Skær auberginerne i terninger, læg dem på en tallerken og hæld lidt salt over. Lad det trække i en halv time. I en sauterpande varmes halvdelen af olien og og aubergineterningerne svitses gyldne. Tag dem af panden og svits løget. Bland persillen, myntebladene, tomaten og auberginen i panden sammen med lidt salt og peber. Hæld risen og bouillonen i. Lad det stå og simre ved svag varme i tyve minutter. Tag det af varmen og lad det trække fem minutter inden servering.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?