- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1312
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 29, 2009
- 1/2 dl
- Bouillon, grønsags
- 2 tbsp.
- Mynteblade, hakket
- 2 stk
- Aubergine
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
- 3 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 500 g
- Tomat
- 1/2 dl
- Olivenolie
Løget hakkes. Hæld kogende vand over tomaterne og pil skindet af. Fjern kernerne og hak tomaterne. Skær auberginerne i terninger, læg dem på en tallerken og hæld lidt salt over. Lad det trække i en halv time. I en sauterpande varmes halvdelen af olien og og aubergineterningerne svitses gyldne. Tag dem af panden og svits løget. Bland persillen, myntebladene, tomaten og auberginen i panden sammen med lidt salt og peber. Hæld risen og bouillonen i. Lad det stå og simre ved svag varme i tyve minutter. Tag det af varmen og lad det trække fem minutter inden servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.