Risret med kylling og kokosmælk

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3850
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
1 stk
Squash
100 g
Champignon
1 tbsp.
Olivenolie
3 stk
Hvidløg, fed
2 tbsp.
Karry
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 stk
Kyllingebryst, filet
1 stk
Peberfrugt, grøn
1 stk
Kokosmælk
150 g
Ris, parboiled (løse ris)
1 tsk.
Salt, groft

Skær kyllingefileterne i strimler og snit løg, hvidløg, squash, peberfrugt og champignoner i mundrette stykker. Brænd karryen af på en pande og svits kyllingen. Herefter tilsættes grøntsagerne, som sammen med kyllingen steges på panden. Krydr med salt og lidt peber. Kog imens ris til to personer, som puttes i blandingen på panden, når kylling og grønsager er mørt. Put til sidst kokosmælken i og lad den koge ind i ingredienserne.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?