- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3850
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 17, 2009
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Squash
- 100 g
- Champignon
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Karry
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Kyllingebryst, filet
- 1 stk
- Peberfrugt, grøn
- 1 stk
- Kokosmælk
- 150 g
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 tsk.
- Salt, groft
Skær kyllingefileterne i strimler og snit løg, hvidløg, squash, peberfrugt og champignoner i mundrette stykker. Brænd karryen af på en pande og svits kyllingen. Herefter tilsættes grøntsagerne, som sammen med kyllingen steges på panden. Krydr med salt og lidt peber. Kog imens ris til to personer, som puttes i blandingen på panden, når kylling og grønsager er mørt. Put til sidst kokosmælken i og lad den koge ind i ingredienserne.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.