- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3736
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 27, 2011
- 1 stk
- Avocado
- 200 g
- Rispandekager
- 4 stk
- Gulerødder, fint eller groft revne
- 1 dl
- Friske korianderblade
- 1 bdt.
- Forårsløg, rå
- 300 g
- rejer
- 400 g
- Kikærter
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 2 ml
- Citronsaft
- 1 ml
- Tahin
En social ret, perfekt til flere mennesker, hvor man selv kan vælge af lækkerierne på bordet.
– Start med humusen: Kom alle ingredienser i en blender/foodprocessor og lad den kør i nogle minutter til konsistensen er dejlig cremet. Smag til med salt og peber.
– Læg derefter de udskårne grøntsager og salat op på et stort fad.
– Anret en stor skål på bordet med koldt vand, hvor rispladerne, én ad gangen (i ca. 20-30 sek), skal blødgøres.
– Blødgør en risplade, kom grøntsager, rejer og humus ovenpå og fold til en lille pakke. Hæld gerne lidt soja med finhakket chili hen over pakken, for at give lidt ekstra smag.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.