- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Frokost
Tilbehør - Visninger
- 4520
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 1, 2009
- 200 g
- Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), kogte
- 1 tsk.
- eddike
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 30 g
- Linser, tørrede
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 2 dl
- Vand
- 1 tbsp.
- Olivenolie
Bring linserne i kog i vandet og lad dem koge i et kvarter. Si vandet fra. Rengør guleroden og skær den i små stykker. Bland risene med bulguren og hæld gulerodsstykkerne i. Rør eddike, olie, sukker og lidt salt sammen til en dressing og hæld den over salaten. Tilføj eventuelt andre grønsager.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.