Rissalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Frokost
Tilbehør
Visninger
4520
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), kogte
1 tsk.
eddike
1 stk
Gulerod/gulerødder
30 g
Linser, tørrede
1 tsk.
Sukker (melis)
2 dl
Vand
1 tbsp.
Olivenolie

Bring linserne i kog i vandet og lad dem koge i et kvarter. Si vandet fra. Rengør guleroden og skær den i små stykker. Bland risene med bulguren og hæld gulerodsstykkerne i. Rør eddike, olie, sukker og lidt salt sammen til en dressing og hæld den over salaten. Tilføj eventuelt andre grønsager.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?