Rissalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
220 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2556
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Karry
1 dl
Olivenolie
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Salt, groft
1 stk
Hvidløg, fed
2 tbsp.
Hvidvinseddike
2 dl
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)
1/2 dl
Korender
1/2 dl
Rosiner
1/2 dl
Birkes, frø
5 dl
Ris, brune
2 stk
Peberfrugt, grøn
Rissalat

Rissalat
Kog risene efter anvisning på emballagen, og lad dem køle af.
Skær peberfrugterne i tern, og bland dem med ris, rosiner, korender, birkes og peanuts.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i. Smag til med salt og peber.
Lad salaten trække mindst 3 timer i køleskabet.


2 comments

  1. Anonym sagde på juni 18, 2012

    Angående Rissalat

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?