- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 220 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2556
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 24, 2011
- 1 tsk.
- Karry
- 1 dl
- Olivenolie
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Hvidvinseddike
- 2 dl
- Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)
- 1/2 dl
- Korender
- 1/2 dl
- Rosiner
- 1/2 dl
- Birkes, frø
- 5 dl
- Ris, brune
- 2 stk
- Peberfrugt, grøn
Rissalat
Kog risene efter anvisning på emballagen, og lad dem køle af.
Skær peberfrugterne i tern, og bland dem med ris, rosiner, korender, birkes og peanuts.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i. Smag til med salt og peber.
Lad salaten trække mindst 3 timer i køleskabet.
Angående Rissalat