- Forberedelsestid
- 50 minutter
- Tilberedningstid
- 195 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5443
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
Roastbeef:
I en stor gryde varmes olien og smørret op. Brun roastbeefen på alle sider. Krydr den med salt og peber og steg den i en 210 grader varm ovn i 40-50 minutter afhængig af størrelsen og ønsket farve. Ved brug af stegetermometer er stegen gennemstegt ved 70 grader. Tag roastbeefen ud og pak den ind i sølvpapir og viskestykker og lad den trække minimum tyve minutter
Rodfrugter:
Skræl gulerødder og persillerødder og kog dem godt møre. Blend gulerødderne og bland halvdelen af æg, mælk og fløde i. Blend videre til det har en ensartet konsistent. Smag til med salt og peber.
I små smurte folieforme fordeles massen, så bakkerne er fyldt halvt op. Bag blandingen i ovnen ved 150 grader i en halv time. Imens blendes persillerødderne på samme måde med den sidste del af æg, mælk og fløde og lidt salt og peber. Når foliebakkerne har stået i ovnen i en halv time hældes de blendede persillerødder oven på og de bages yderligere en halv time.
Champignonsauce:
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Varm olien op på en pande og svits champignonerne. Væden hældes fra og gemmes til saucen. Tag champignonerne op. Smelt smørret på panden og rør melet i. Tilsæt mælken lidt efter lidt samtidig med der piskes. Hæld champignonvæden i sammen med lidt kulør og smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.