Roastbeef med kantareller i flødesovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Nytår
Visninger
6499
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Citronsaft
2 1/2 dl
Fløde 18 %
2 tsk.
Salt, groft
2 tsk.
Peber, friskkværnet
50 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 kg
Roastbeef
2 tbsp.
Maizena, sovsejævner
300 g
Kantareller, friske
Roastbeef med kantareller i flødesovs

Roastbeefen brunes på panden – på alle sider.
Når den er brunet på alle sider krydders den godt med salt og peber.
Steges i ca. 25 min. med låg på panden  – vendes når halvdelen af tiden er gået. Brug eventuelt stegetermometer, der skal vise mellem 50 – 55 grader i midten af kødet. Vi syntes at en roastbeef bliver bedst ved 50 grader.
Når den er færdig stegt, skal den hvile i 10 – 15 min. – pakket ind i stanniol eller andet der kan holde på varmen.
Kantarellerne børstes rene for jord og lignende – det er ikke så godt at vaske/skylle dem.
Svitses let på panden – der må gerne være rester fra stegningen af roastbeefen på panden. Og der tilsættes lidt citronsaft.
Fløde og jævning tilsættes og der foretages et let opkog. Smag til med salt og peber.
Tidsmæssigt passer det med at sovsen er klar når roastbeefen har hvilet.
Serveringstips: Rodfrugter der er tilberedt i ovnen.
PS. Hvis der bliver roastbeef i overskud kan det bruges som pålæg.



En kommentar

  1. Anonym sagde på december 29, 2013

    Jeg så jeres opskrift på

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?