Roastbeef med ristet ris og grønsager

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5474
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Gulerod/gulerødder
1 tsk.
Chili, stødt eller tørret
500 g
Roastbeef
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Salt, groft
1 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
600 g
Ris, parboiled (løse ris)
2 stk
Porre
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 stk
Peberfrugt, grøn
1 dl
Fløde 18 %
2 stk
Hvidløg, fed
2 ml
Maizena, sovsejævner, brun
Roastbeef med ristet ris og grønsager

En rigtig dejlig ret af rester. Vi havde ris, roastbeef og stege rest fra tilberedningen af roastbeefen til sovsen. Hvor let kan det blive ;-))
De forskellige grønsager skæres i mindre stykker og svitses på panden sammen med 2 revne fed hvidløg. Risene tilsættes – hvis der er klumper presset risene fra hinanden. Krydderes med lidt chili og peber efter behov og smag.
Stegeresten fra roastbeefen varmes sammen oksekødsbouillon og fløde. Sovsejævning tilsættes.

Let, billigt og hurtigt – velbekomme!
På dette link kan du se hvordan en roastbeef tilberedes: https://www.vildmedmad.dk/roastbeef-med-kantareller-i-floedesovs-3709/


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?