- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5474
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 2, 2010
- 3 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 500 g
- Roastbeef
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 600 g
- Ris, parboiled (løse ris)
- 2 stk
- Porre
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 stk
- Peberfrugt, grøn
- 1 dl
- Fløde 18 %
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 ml
- Maizena, sovsejævner, brun
En rigtig dejlig ret af rester. Vi havde ris, roastbeef og stege rest fra tilberedningen af roastbeefen til sovsen. Hvor let kan det blive ;-))
De forskellige grønsager skæres i mindre stykker og svitses på panden sammen med 2 revne fed hvidløg. Risene tilsættes – hvis der er klumper presset risene fra hinanden. Krydderes med lidt chili og peber efter behov og smag.
Stegeresten fra roastbeefen varmes sammen oksekødsbouillon og fløde. Sovsejævning tilsættes.
Let, billigt og hurtigt – velbekomme!
På dette link kan du se hvordan en roastbeef tilberedes: https://www.vildmedmad.dk/roastbeef-med-kantareller-i-floedesovs-3709/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.