Roastbeef tilberedning

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3486
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Roastbeef
Roastbeef tilberedning

Roastbeefen duppes tør med køkkenrulle.
Krydres med rigeligt salt og peber.
Brunes på en glohed pande i en anelse smør i 5 minutter.
Sættes i ovnen ved 150 grader i 30-40 minutter, til den har en kernetemperatur på 54-56 grader.
Hviler tildækket i 20 minutter.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?