- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 10190
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 24, 2011
Roastbeef kan tilberedes på grill, gryde og som denne gang på pande. Der er med næsten 100% sikkerhed dømt succes, hvis nogle regler “overholdes”.
Gnid roastbeefen ind i salt og peber.
Smelt smørret og kom olien på panden.
Brun roastbeefen på alle sider (4).
Skru ned på middel varme og læg låget på panden.
Vend kødet efter ca 15 min. og sæt stegetermometeret i midten af roastbeefen.
Efter yderligere ca. 15 min. eller når kødet har en temperatur på ca. 53 grader kommes kødet på et skærebræt og pakkes ind.
Lad roastbeefen hvile i ca 15 min. Skær kødet i tynde skiver.
Dejlige aspargeskartofler, en god pebersauce og lidt sundt gør sig godt sammen med roastbeef. Se også en anden opskrift: https:/roastbeef-tilberedt-i-gryde-3117/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.