- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2613
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 7, 2010
- 1/4 kg
- Gulerødder, fint eller groft revne
- 1 kg
- Rødebeder,groftrevne
- 1 dl
- eddike
- 2 ml
- Olivenolie
- 1 ml
- Sukker1
Rødbederne skrælles, skylles og koges i 10 minutter.
Gulerødderne skrælles, skylles og rives groft sammen med de grovt revne kogte rødbeder.
Dressingen:
Eddiken olien og sukker bringes til kogepunktet og hældes kogende over de revne grøntsager.
Blandes og kommes i et glas eller skål og dækkes til.
Råkosten kan holde sig i mindst 2 uger i køleskab.
Tips:
Man kan også tilsætte revne selleri og fint snittes porre.
Sukker kan erstattes med kunstig sødemiddel.
En rigtig dejlig billig og mættende salat der smaget rigtigt godt og kan spises både til fisk og kød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.