Rødbede tzatziki

Bedømmelse: 2.8/5. Fra 8 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Høst
Tilbehør
Visninger
9679
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Hvidløg, fed
4 tbsp.
Creme fraiche 18 %
1 tsk.
Citronskal, revet
1/2 tsk.
Salt, groft
2 stk
Rødbeder
Rødbede tzatziki

Tips: Ved arbejde med rå rødbede, brug kun koldt vand til at skylle hænder, redskaber og spækbrætter. Så sætter den røde farve sig ikke.
Skræl 2 små rødbeder og riv dem groft.
Drys med salt… og lad dem trække ca. 10 minutter.
Bland imens cremefraiche med presset hvidløg og citronskal.
Hæld de revne rødbeder i en si… og lad dem dryppe af i 10 minutter.
Bland dressingen med rødbederne.Serveringsforslag:
Server rødbede tzatzikien, hvor man ellers ville have serveret den gængse.
Rigtigt godt til svinekød… både hele stykker og farsmad.




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?