- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
Høst
Tilbehør - Visninger
- 9679
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 15, 2011
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 4 tbsp.
- Creme fraiche 18 %
- 1 tsk.
- Citronskal, revet
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 2 stk
- Rødbeder
Tips: Ved arbejde med rå rødbede, brug kun koldt vand til at skylle hænder, redskaber og spækbrætter. Så sætter den røde farve sig ikke.
Skræl 2 små rødbeder og riv dem groft.
Drys med salt… og lad dem trække ca. 10 minutter.
Bland imens cremefraiche med presset hvidløg og citronskal.
Hæld de revne rødbeder i en si… og lad dem dryppe af i 10 minutter.
Bland dressingen med rødbederne.Serveringsforslag:
Server rødbede tzatzikien, hvor man ellers ville have serveret den gængse.
Rigtigt godt til svinekød… både hele stykker og farsmad.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.