- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret
Natmad - Visninger
- 593
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 18, 2011
Rødbedesuppe:
Skræl rødbeder og bagekartofler, skær i tern. Rens porren, løg og snit det i ringe og tern sammen med hvidløg. Svits først bacon og løg, og derefter grøntsagerne i olivenolie, og tilsæt krydderier, timian og laurbærblade. Tilsæt hønsebouillon og kog ved svag varme under låg, i ca. 40 minutter.
Tag gryden af varmen, fjern laurbær, og blend suppen fint, tilsæt lidt fløde kog i ca 10 minutter, og smag suppen til med evt. lidt ekstra muskat, salt og peber, og lidt citronsaft. Serveres med en klat cremefraiche og karse på toppen.
Brød m/ gedeost og grøn pesto:
Skær ciabattabrødet i skrå skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Smør brødene med grøn pesto. Læg skiver af gedeost ovenpå. dryp lidt olivenolie på og krydr med peber fra kværn. Gril brøden i en forvarmet ovn midterste rille v/ 225 grader, i ca. 10 min. Man kan erstatte gedeosten med brie istedet, hvis man ikke bryder sig om gedeost.
Serveres som tilbehør til suppen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.