Rødkål med mandler og portvin

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
1440 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
4784
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
eddike
200 g
Mandler
1 stk
Rødkål
1 tsk.
Salt, groft
3 dl
Portvin
1 dl
Portvin
1 dl
Ribsgele

Hjemmelavet rødkål
Der pærelet at lave og holder sig på køl i op til to uger.
200 g mandler smuttes og overhældes med 3 dl portvin. Opbevares i et lufttæt glas. De skal mindst trække i et lille døgns tid, så portvinssmagen trænger ind i mandlerne. Lad dem gerne trække i dagevis.  🙂
Del rødkålshovedet i fire dele således at stokken er nem at fjerne.  Fjern evt også nogle af de tykke midterstkker på bladene.
Snit kålen. Det behøver ikke være fintsnittet. Skyl kålen. Alle ingredienser koges i en times tid. Her kan du evt. tilsætte en god klat andefedt. Når blusset er slukket kan du evt. tilsætte en dl. portvin.
Istedet for mandler kan du bruge 200 g abrikoser i tern. Brug her lidt mindre gele og tilsæt gerne to finthakkede rødløg.Find din personlige version ved at justere på mængden af eddike, portvin, gele og salt.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?