- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1726
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 20, 2010
- 3 stk
- Ananasringe
- 2 tbsp.
- Kapers uden lage
- 400 g
- Rødkål
- 3 tbsp.
- solsikkekerner
- 4 tbsp.
- Solsikkeolie
- 2 tsk.
- Sennep
- 2 tbsp.
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 2 tbsp.
- Ananassaft
Rødkål hører julen til. Her er en frisk variation… knasende sprød.
Ingredienserne til dressingen rystes sammen.
Rødkålen snittes fint.
Ananasringene skæres i små tern.
Solsikkekernerne ristes i en dråbe olie og en knivspids salt.
Alt… undtagen solsikkekernerne og ananasen blandes sammen. Og lad trække min. 30 minutter.
Kernerne og ananas drysses over lige før servering.
Variation:
· Ananas kan byttes ud med appelsin
· Solsikkekerner… med valnødder
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.