- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2796
- Pris pr. Portion
- 25.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 7, 2014
- 8 stk
- Rødspætte eller fladfisk fileter
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 stk
- Porre
- 1 stk
- Fennikel, knold, rå
- 800 g
- Kartofler
- 4 tsk.
- Smør, saltet
- 4 tbsp.
- Olivenolie
- 4 tsk.
- Chiafrø
- 4 tsk.
- Citronsaft
- 1 bdt.
- Persille, frisk
Hurtigt, let, smagfuld og en beskeden opvask;-)
Kartoflerne for koges i ca. 10 min.
Gulerod, porre og fennikel skæres i tynde strimler.
Der skal bruges 4 stykker bagepapir og stykker madsnor.
De 4 stykker bagepapir placeres på køkkenbordet.
Der hældes lidt olie på papiret, hvor der placeres to fileter. Herefter en teskefuld smør og 1/4 af grønsagerne – vi valgte at halvdelen af kartoflerne skulle serveres som supplerende tilbehør. Chiafrøene hældes på og der krydders med salt og peber.
Bagepapirets fire hjørne samles og bindes sammen med madsnor
Placeres på en bræddepande og bages i ca. 20 min. ved 180 grader.
Før servering drysses der med friskhakket persille og lidt citronsaft.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.