Rødspætte fileter med grønsager bagt i bagepapir

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2796
Pris pr. Portion
25.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
8 stk
Rødspætte eller fladfisk fileter
1 stk
Gulerod/gulerødder
1 stk
Porre
1 stk
Fennikel, knold, rå
800 g
Kartofler
4 tsk.
Smør, saltet
4 tbsp.
Olivenolie
4 tsk.
Chiafrø
4 tsk.
Citronsaft
1 bdt.
Persille, frisk
Rødspætte fileter med grønsager bagt i bagepapir

Hurtigt, let, smagfuld og en beskeden opvask;-)
Kartoflerne for koges i ca. 10 min.
Gulerod, porre og fennikel skæres i tynde strimler.
Der skal bruges 4 stykker bagepapir og stykker madsnor.
De 4 stykker bagepapir placeres på køkkenbordet.
Der hældes lidt olie på papiret, hvor der placeres to fileter. Herefter en teskefuld smør og 1/4 af grønsagerne – vi valgte at halvdelen af kartoflerne skulle serveres som supplerende tilbehør. Chiafrøene hældes på og der krydders med salt og peber.
Bagepapirets fire hjørne samles og bindes sammen med madsnor
Placeres på en bræddepande og bages i ca. 20 min. ved 180 grader.
Før servering drysses der med friskhakket persille og lidt citronsaft.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?