- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1672
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 12, 2009
- 4 stk
- Porre
- 3 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 dl
- Vand
- 4 stk
- Bacon i skiver, rå
- 4 stk
- Rødspætte eller fladfisk fileter
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
Krydr fisken med lidt salt og peber og saft fra citronen
Skyl tomater og porre og skær det i mindre stykker
Smør et ildfast fad og læg det meste af grønsagerne i bunden
Læg fisken oven på og læg de sidste grønsager oven på fisken
Læg bacon øverst og hæld vand i fadet
Stil fadet i ovnen ved 175 grader i tyve til femogtyve minutter
Tilbered imens risen
Hvad kan man erstatte risen