Rødspættefileter med citronsovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
2942
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Citron - gerne økologisk
1 stk
Hvidløg, fed
1 tbsp.
Persille, frisk
3 dl
Skummetmælk
3 dl
Kyllingefond/Hønsebouillion
8 stk
Rødspætte eller fladfisk fileter
350 g
Courgette

Prøv denne lækre forret!
Riv skallen af citronen og krydr fileterne med halvdelen af den, hakket persille og salt og peber. Rul dem sammen (hold dem evt sammen med en tandstik) og læg dem i en gryde. Hæld mælken over og drys lidt salt og peber over også. Lad det simre ved svag varme i cirka ti minutter til fileterne er møre men faste i kødet. Imens hakkes courgetten og koges nogle minutter i fonden (se opskriften “Kyllingefond”), den sidste halvdel citronskal og hakket hvidløg. Tag courgettestykkerne op og blend det igennem. Bland det igen med så meget af fonden at sovsen stadig har en tyk konsistent. Server denne sovs sammen med fisken anrettet på tallerkner.
God fornøjelse!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?