- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 2942
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 10, 2009
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tbsp.
- Persille, frisk
- 3 dl
- Skummetmælk
- 3 dl
- Kyllingefond/Hønsebouillion
- 8 stk
- Rødspætte eller fladfisk fileter
- 350 g
- Courgette
Prøv denne lækre forret!
Riv skallen af citronen og krydr fileterne med halvdelen af den, hakket persille og salt og peber. Rul dem sammen (hold dem evt sammen med en tandstik) og læg dem i en gryde. Hæld mælken over og drys lidt salt og peber over også. Lad det simre ved svag varme i cirka ti minutter til fileterne er møre men faste i kødet. Imens hakkes courgetten og koges nogle minutter i fonden (se opskriften “Kyllingefond”), den sidste halvdel citronskal og hakket hvidløg. Tag courgettestykkerne op og blend det igennem. Bland det igen med så meget af fonden at sovsen stadig har en tyk konsistent. Server denne sovs sammen med fisken anrettet på tallerkner.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.