- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1915
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 5, 2011
- 150 g
- Gulerod/gulerødder
- 100 g
- Løg eller zittauerløg
- 200 g
- Selleri, rod
- 20 g
- Smør, saltet
- 2 dl
- Vand
- 1 stk
- Bouillonterning
- 250 g
- Rødbeder
Fedtfattigt og fiberrigt grønsagsfad, som kan varieres, så det passer både til fiske, okse og kyllingekød.
Det er utroligt nemt…
Opvarm ovnen til 200 grader.
Rengør og skær alle rodfrugter i ens tern.
Hæld dem i et let smurt fad… vend godt.
Opløs bouillonterning (fisk, okse eller kylling … alt afhængig af måltid) i 2 dl vand og hæld over.
Fordel resten af smørret i tynde skiver over rodfrugtfadet.
Drys med salt og peber.
Sæt i ovnen i ca. 1 time.
Vend jævnligt så toppen ikke bænder på.Variation:
Til fisk: Tilsæt timian og saften fra en citron.
Til oksekød: Tilsæt chili og hvidløg svitset i tomatpure. (Rørt godt sammen med bouillonen)
Til kyllingekød: Skift halvdelen af bouillonen ud med en lille dåse kokosmælk… rør op med en spsk. østerssauce og spidskommen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.