- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 744
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 12, 2009
Lad bønnerne tø op og giv dem et opkog i en gryde i nogle minutter så de blive gennemvarmet
Lad dem dryppe af
Skær tomaterne i store både, fjern kernerne og snit dem i fine strimler
Skær løget i tynde ringe
Rør senneppen sammen med lidt salt, peber og 3 spsk olie i en stor skål
Bland balsamico eddiken i sammen med lidt vand og hakket dild
Rør tomat, bønner og løg i dressingen
Varm en spsk olie op på en pande
Krydr fisken med salt og peber og steg den på panden med skindsiden nedad til den er gennemstegt
Server fisken med salaten
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.