Rødvins fondue

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3039
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
400 g
Oksekød, magert
2 stk
Persillerod
75 cl
Rødvin
250 g
Cherry tomater
100 g
Perleløg
1 stk
Laurbærblade
2 stk
Timian, kviste (frisk)
250 g
Champignon
10 stk
Peberkorn

Perleløgene lægges i en skål. Kog noget vand og hæld det over dem, som skal trække i det i fem min. Pil dem så. Rens champignonerne og skræl persilleroden. Skær begge dele i tynde skiver. Tomaterne skylles og kødet skæres i små tern. Læg ingredienserne på et fad.
Tænd din fondue. Hæld rødvin, krydderier og salt i en gryde. Lad det langsomt begynde at koge. Hæld det nu i fonduen hvor det holdes småsimrende.
Løgene skal have ti min i fonduen, grønsagerne fem min og kødet mellem to og fem min.
God fornøjelse med din rødvins fondue.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?