- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4377
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 400 g
- Oksekød, magert
- 2 stk
- Persillerod
- 75 cl
- Rødvin
- 250 g
- Cherry tomater
- 100 g
- Perleløg
- 1 stk
- Laurbærblade
- 2 stk
- Timian, kviste (frisk)
- 250 g
- Champignon
- 10 stk
- Peberkorn
Perleløgene lægges i en skål. Kog noget vand og hæld det over dem, som skal trække i det i fem min. Pil dem så. Rens champignonerne og skræl persilleroden. Skær begge dele i tynde skiver. Tomaterne skylles og kødet skæres i små tern. Læg ingredienserne på et fad.
Tænd din fondue. Hæld rødvin, krydderier og salt i en gryde. Lad det langsomt begynde at koge. Hæld det nu i fonduen hvor det holdes småsimrende.
Løgene skal have ti min i fonduen, grønsagerne fem min og kødet mellem to og fem min.
God fornøjelse med din rødvins fondue.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.