- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Forret
Jul
Mortens aften
Nytår - Visninger
- 10792
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 2, 2013
- 240 g
- Berberi andebryst
- 200 g
- Rucolasalat
- 30 g
- Tranebær, tørrede
- 1/2 dl
- Olivenolie
- 40 g
- Parmesan, frisk
En meget let forret, der smager af en “halv million” og tager ingen tid at anrette.
Der blev brugt en blandet salat, hvor rucolasalat var den største del. Salaten lægges som bund, tranebærerne fordeles og der hældes lidt olivenolie over salaten
Der blev brugt tre pakker skiveskåren røget andebryst – fordeles over salaten
Olivenolien fordeles over og der krydres med peber
Serveres med skiveskåren parmasan og friskbagt brød
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.