Røget andebryst på bund af salat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Forret
Jul
Mortens aften
Nytår
Visninger
10792
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
240 g
Berberi andebryst
200 g
Rucolasalat
30 g
Tranebær, tørrede
1/2 dl
Olivenolie
40 g
Parmesan, frisk
Røget andebryst på bund af salat

En meget let forret, der smager af en “halv million” og tager ingen tid at anrette.
Der blev brugt en blandet salat, hvor rucolasalat var den største del. Salaten lægges som bund, tranebærerne fordeles og der hældes lidt olivenolie over salaten
Der blev brugt tre pakker skiveskåren røget andebryst – fordeles over salaten
Olivenolien fordeles over og der krydres med peber
Serveres med skiveskåren parmasan og friskbagt brød





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?