- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3806
- Pris pr. Portion
- 21.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 11, 2014
- 1 bdt.
- Asparges, grønne, rå
- 200 g
- ferske laksestykker
- 1 dl
- Røgesmuld af bøg
- 1 bdt.
- brændenelder
- 50 g
- Pasta
I en tykbundet gryde( helst af støbejern)kommes røgelses smuldet samt brændenælder. En rist eller hullet foliebakke lægges over. Gryden sættes over på høj effekt til smuldet begynder at ryge. Læg fiske stykkerne på bakken, læg låg på og skru ned for varmen. Sæt vand over til kogning af pasta og de skyllede asparges i letsaltet vand samtidig. Når vandet koger kommes pasta og asparges i dog hver for sig, Husk at fjerne det nederste trævlede stykke af aspargesen. Når pastaen efter ca. 8 min er aldente kogt, er aspargesene og fisken også færdig. Anret som på billede med tomat samt evt. mynteblad. Aspargesvandet kan bruges til en tynd sovse – kom en smørklat i, smage til og jævne med maizena. Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.