- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Sommer - Visninger
- 6011
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 24, 2011
- 2 skive(r)
- Rugbrød, fuldkorn
- 4 stk
- Asparges, grønne, rå
- 2 tsk.
- Kapers
- 3 dl
- Kinakål
- 1 stk
- Blommetomater
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Røget makrel
- 2 tsk.
- Mayonnaise
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
En lækker frokost… som hvis den deles i halve, kan bruges som forret.
Pil skind og ben fra makrellen og del den i fileter.
Læg makrel, hakket løg og tomatskiver på stanniol (1 makrel = 2 pakker) og fold staniolen godt omkring.
Smid på grillen i 10-12 minutter. (Eller i ovnen)
Blancher de grønne asparges i let saltet vand i ca. 1 minut, de kan evt. også grilles.
Lad lagen dryppe fra kapersene.
Smør rugbrød med smør og læg strimlet kinakål i et af hjørnerne.
Når makrellen er færdig… åben forsigtigt for pakkerne. Vær opmærksom på, der kommer meget damp ud.
Flyt makrellen over på brødet, pynt med asparges og kapers.
Læg mayonnaisen så den kan skrabes af, hvis man ikke bryder sig om mayonnaise.
Kværn peber over… salt er ikke nødvendigt.Tips: Skal frokosten være mere mættende, kan man servere halve smilende æg til.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.