Røget pangasiusfiletter i baconsvøb

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2687
Pris pr. Portion
18.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 bdt.
Dild, frisk
3 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Havsalt
2 stk
Pangasius filletter
3 skive(r)
Bacon i skiver
1 bdt.
Citrontimian
1 tsk.
Salt og peber
Røget pangasiusfiletter i baconsvøb

Hjemmelavet tzaziki. Start med at skære agurken i små tern eller riv den på råkostjernet groft. Kom i en skål og drys med salt som trækker vandet ud af agurkemsassen.  Hæld Yougurten i et klæde og lad den dryppe af til passende konsistens. Hæld vandet fra aguremassen, bland det med den afdryppede yougurt, tilsæt klippet dild og revet eller hakket hvidløg, smag til med salt.
Medens yougurten og agurkemassen drypper af,  ca. 1 time  forberedes Pangasius filetterne. Drys den ene fillet med salt og peber, læg bladene fra citrontimian på, læg den anden fillet modsat den første( så bliver rullen lige tyk i begge ender) svøb baconskiverne omkring.
Husk at klargøre kullene så det passer med tiden. Kom dem i Cobb grillen. 1-2 dl. røgesmul,(alt efter hvor røget det skal smage) kommes på et stykke folie og lægges på kullene.
Nye kartofler vaskes, halveres og lægges sammen med Pangasius rullen på Cobb grillens grillrist under låg i ca. 40 min.
Så kan der serveres evt. med salat og flutes. Velbekomme.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?