Røget skinke med rødvinssauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
270 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4454
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 tbsp.
Citronsaft
1/4 tsk.
Kulør
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Laurbærblade
2 1/2 dl
Rødvin
2 stk
Nelliker
3 kg
Skinke, røget
1 stk
Suppevisk
3/4 l
Vand
1 tbsp.
Brun farin
1 1/2 tbsp.
Hvedemel

1: Skinken lægges i en gennemfugtet stegeso og vand hældes ved.
2: Løg hakkes og svitses i fedtstoffet.
3: Rødvin tilsættes (gem lidt til sovsen).
4: Suppevisk, laurbærblad og nellike blandes i og skinken steges ved 250 grader i en time og tre kvarter.
5: Sværen fjernes fra skinken og skinken lægges tilbage i stegesoen igen.
6: Skinken steges yderligere to timer, til den når temperaturen 82-85 grader.
7: Stegeskyen hældes gennem en sigte i en gryde.
8: Stegeskyen jævnes med mel og smages til med rødvin og citronsaft.
9: Sukker fordeles på skinken, som ligges i stegesoen uden låg og brunes ved høj varme eller grill, til den er glaseret.
10: Serveres med kartofler eller pomme frites.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?