- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 270 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4454
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 19, 2009
- 2 tbsp.
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1/4 tsk.
- Kulør
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Laurbærblade
- 2 1/2 dl
- Rødvin
- 2 stk
- Nelliker
- 3 kg
- Skinke, røget
- 1 stk
- Suppevisk
- 3/4 l
- Vand
- 1 tbsp.
- Brun farin
- 1 1/2 tbsp.
- Hvedemel
1: Skinken lægges i en gennemfugtet stegeso og vand hældes ved.
2: Løg hakkes og svitses i fedtstoffet.
3: Rødvin tilsættes (gem lidt til sovsen).
4: Suppevisk, laurbærblad og nellike blandes i og skinken steges ved 250 grader i en time og tre kvarter.
5: Sværen fjernes fra skinken og skinken lægges tilbage i stegesoen igen.
6: Skinken steges yderligere to timer, til den når temperaturen 82-85 grader.
7: Stegeskyen hældes gennem en sigte i en gryde.
8: Stegeskyen jævnes med mel og smages til med rødvin og citronsaft.
9: Sukker fordeles på skinken, som ligges i stegesoen uden låg og brunes ved høj varme eller grill, til den er glaseret.
10: Serveres med kartofler eller pomme frites.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.