Røræg

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
1967
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 tbsp.
Fløde 38 %, Piskefløde
4 tbsp.
Smør, saltet
5 stk
Æg

1: Æg og fløde røres sammen.
2: Smørret smeltes på en pande og æggeblandingen hældes på.
3: Æggemassen skal stivne ved svag til middel varme, mens massen skubbes sammen efterhånden, som den stivner.
4: Panden fjernes fra varmen, når massen er helt stiv.
5: Røræggen drysses med salt og peber og serveres lun.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?