- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1967
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 19, 2009
- 4 tbsp.
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 4 tbsp.
- Smør, saltet
- 5 stk
- Æg
1: Æg og fløde røres sammen.
2: Smørret smeltes på en pande og æggeblandingen hældes på.
3: Æggemassen skal stivne ved svag til middel varme, mens massen skubbes sammen efterhånden, som den stivner.
4: Panden fjernes fra varmen, når massen er helt stiv.
5: Røræggen drysses med salt og peber og serveres lun.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.