Røsti med æblemos

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Høst
Visninger
2200
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Æblemos
500 g
Medister
1 knsp.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Hvedemel
100 g
Fedtstof
1 1/2 kg
Kartofler
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft
Røsti med æblemos

Kartofler skrælles, rives groft eller fint efter behag, afdryppes. Løg hakkes fint evt, rives.  Kartoffelmassen, løg, æg, mel, salt og peber blandes i en skål.
Panden varmes op, lidt fedtstof kommes på. En pæn skefuld kartoffelmasse kommes på og flades ud til ca. ½ cm. tykkelse. Steges til de er pænt brune på begge sider og kartoffelmassen er mør.
Serveres varme med æblemos strøget på.
Stegt medister smager dejligt dertil hvis man ikke kan undvære lidt kød, ligesom en skål feldsalat vil passe fint til.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?