Rucolasalat med laks og asparges

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Hovedret
Visninger
2054
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Olivenolie
1 tsk.
Sennep, dijon
1 tbsp.
Hvidvinseddike
1 stk
Skalotteløg
200 g
Rucolasalat
15 stk
Frisk asparges
250 g
Laks, fersk (med og uden skind)

Til denne salat bruger jeg en marinade af:
Olie, hvidvinseddike, lidt salt og friskkværnet peber og dijon sennep. Bland det godt sammen.
Rucolasalaten skylles og rives i ønskede stykker på et fad. Knæk det umodne fra aspargesene og damp dem i lidt vand i fire minutter cirka. Skær dem i mindre stykker og fordel dem over salaten Laksen (kogt) skæres i mindre stykker og lægges på salaten. Løgget hakkes fint og drysses over og til slut fordeles marinaden over salaten.




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?