- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 2393
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 25, 2009
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Sennep, dijon
- 1 tbsp.
- Hvidvinseddike
- 1 stk
- Skalotteløg
- 200 g
- Rucolasalat
- 15 stk
- Frisk asparges
- 250 g
- Laks, fersk (med og uden skind)
Til denne salat bruger jeg en marinade af:
Olie, hvidvinseddike, lidt salt og friskkværnet peber og dijon sennep. Bland det godt sammen.
Rucolasalaten skylles og rives i ønskede stykker på et fad. Knæk det umodne fra aspargesene og damp dem i lidt vand i fire minutter cirka. Skær dem i mindre stykker og fordel dem over salaten Laksen (kogt) skæres i mindre stykker og lægges på salaten. Løgget hakkes fint og drysses over og til slut fordeles marinaden over salaten.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.