Sachertorte

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1822
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
170 g
Mørk chokolade også med orange
150 g
Sukker (melis)
150 g
Smør, usaltet
6 stk
Æg
150 g
Hvedemel
175 g
Flormelis
175 g
Mørk chokolade også med orange
6 tbsp.
Marmelade - f.eks. abrikos, tyttebær
5 tbsp.
Kaffe, instant, drikkeklar

Smelt chokoladen i et vandbad
I en skål piskes smør og halvdelen af sukkeret luftigt
Del æggene og rør blommerne i smørmassen
Mens der røres hældes den smeltede chokolade i
Sigt melet i skålen og vend det rundt
Hæld den sidste halvdel sukker i skålen og pisk det et minut
Smør en springform rigtig godt og hæld dejen i
Bag kagen ved 150 grader i en time til halvanden og lad den køle af på en bagerist
Smelt chokoladen til fyldet i et vandbad og rør kaffen i
Si flormelis i en skål og hæld chokoladen i og rør det godt sammen
Flæk kagen i to og smør abirkosmarmeladen på bunden
Læg den anden halvdel af kagen ovenpå
Fordel chokoladeglasuren på både sider og top og lad kagen trække et par timer inden servering


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?