- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1822
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 27, 2009
- 170 g
- Mørk chokolade også med orange
- 150 g
- Sukker (melis)
- 150 g
- Smør, usaltet
- 6 stk
- Æg
- 150 g
- Hvedemel
- 175 g
- Flormelis
- 175 g
- Mørk chokolade også med orange
- 6 tbsp.
- Marmelade - f.eks. abrikos, tyttebær
- 5 tbsp.
- Kaffe, instant, drikkeklar
Smelt chokoladen i et vandbad
I en skål piskes smør og halvdelen af sukkeret luftigt
Del æggene og rør blommerne i smørmassen
Mens der røres hældes den smeltede chokolade i
Sigt melet i skålen og vend det rundt
Hæld den sidste halvdel sukker i skålen og pisk det et minut
Smør en springform rigtig godt og hæld dejen i
Bag kagen ved 150 grader i en time til halvanden og lad den køle af på en bagerist
Smelt chokoladen til fyldet i et vandbad og rør kaffen i
Si flormelis i en skål og hæld chokoladen i og rør det godt sammen
Flæk kagen i to og smør abirkosmarmeladen på bunden
Læg den anden halvdel af kagen ovenpå
Fordel chokoladeglasuren på både sider og top og lad kagen trække et par timer inden servering
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.