- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 3868
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 5, 2009
- 200 g
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 g
- Safran
- 2 stk
- Skalotteløg
- 4 dl
- Kyllingefond/Hønsebouillion
- 1/2 dl
- Hvidvin, tør
Safranris
Safranris passer til mange retter, især fra det asiatiske køkken.
1) Hak skalotteløg fint. Kom dem i en gryde med lidt smør og steg dem gyldne.
2) Tilsæt risene og en sjat hvidvin.
3) Tilsæt safran og bouillion lidt efter lidt. Fortsæt indtil at konsistensen bliver al dente.
4) Smag til med salt og peber.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.