Safranris

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
3868
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Ris, parboiled (løse ris)
1 tsk.
Havsalt
1 tbsp.
Smør, saltet
1 tsk.
Peber, friskkværnet
2 g
Safran
2 stk
Skalotteløg
4 dl
Kyllingefond/Hønsebouillion
1/2 dl
Hvidvin, tør

Safranris
Safranris passer til mange retter, især fra det asiatiske køkken.
1) Hak skalotteløg fint. Kom dem i en gryde med lidt smør og steg dem gyldne.
2) Tilsæt risene og en sjat hvidvin.
3) Tilsæt safran og bouillion lidt efter lidt. Fortsæt indtil at konsistensen bliver al dente.
4) Smag til med salt og peber.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?