Saftig æblekage i bradepande

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Dessert
Morgenmad / Brunch
Visninger
7993
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Rapsolie
2 tsk.
vanillesukker
3 tbsp.
Havregryn
3 dl
Rørsukker
1 dl
letmælk
4 stk
Æbler, røde
100 g
Smør, saltet
2 tsk.
Kanel, stødt
4 stk
Æg
2 tbsp.
Drys: Kanel og sukker
2 tsk.
bagepulver
3 dl
Hvedemel
Saftig æblekage i bradepande

En meget saftig æblekage, som skal være lidt blød i konsistensen:
Smelt smør i en gryde og køl lidt af. Skræl æbler og skær i grove både/stykker. Pisk æg luftigt med rørsukker og vanille, og bland mel med bagepulver og kanel. Kom mælk og havregryn i æggesnapsen, og tilsæt smeltet smør, rapsolie og melet lidt af gangen. Pisk godt igennem, og hæld i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Kom æbleskiverne ovenpå, og mas dem lidt ned i dejen. Drys over med rigeligt kanel og sukker.
Bages i en forvarmet ovn næstnederste rille ved 200 grader i ca. 35-40 minutter. Mærk efter med en kød nål om kagen er færdig.
Server lun med flødeskum el cremefraiche. Server resten dagen efter til brunch.
Velbekomme!





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?