Salade Niçoise

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
1728
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
150 g
Friske grønne bønner
8 stk
Ansjos, marineret, konserves
2 tbsp.
Citronsaft
1 tsk.
Olivenolie
1 skive(r)
Hvidløg, fed
1/2 stk
Salat, Iceberg, rå
1 stk
Løg eller zittauerløg
12 stk
Oliven, sorte, uden sten, i saltlage
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 tbsp.
Rosmarin, kviste
3 stk
Tomat
1 tbsp.
Oregano, frisk, kviste
1 stk
Tun i olie, konserves
2 stk
Æg

Til denne salat bruger jeg en marinade af:
Olivenolie, citronsaft, en spsk. hakket oregano og en spsk. hakket timiankviste samt en presset skive hvidløg. Det hele blandes godt.
Salaten snittes og lægges på et serveringsfed eller i en skål. Olien hældes fra tunen, som deles i mindre stykker og lægges på salaten sammen med finskåret peberfrugt, tomater i både, halvrede oliven, finthakket løg og bønner. Ægene koges hårdkogte og skæres i både og fordeles over salaten sammen med ansjosfileterne. Til slut hældes marinaden over salaten, og den vendes lige inden servering.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?