- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 1728
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 25, 2009
- 150 g
- Friske grønne bønner
- 8 stk
- Ansjos, marineret, konserves
- 2 tbsp.
- Citronsaft
- 1 tsk.
- Olivenolie
- 1 skive(r)
- Hvidløg, fed
- 1/2 stk
- Salat, Iceberg, rå
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 12 stk
- Oliven, sorte, uden sten, i saltlage
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 tbsp.
- Rosmarin, kviste
- 3 stk
- Tomat
- 1 tbsp.
- Oregano, frisk, kviste
- 1 stk
- Tun i olie, konserves
- 2 stk
- Æg
Til denne salat bruger jeg en marinade af:
Olivenolie, citronsaft, en spsk. hakket oregano og en spsk. hakket timiankviste samt en presset skive hvidløg. Det hele blandes godt.
Salaten snittes og lægges på et serveringsfed eller i en skål. Olien hældes fra tunen, som deles i mindre stykker og lægges på salaten sammen med finskåret peberfrugt, tomater i både, halvrede oliven, finthakket løg og bønner. Ægene koges hårdkogte og skæres i både og fordeles over salaten sammen med ansjosfileterne. Til slut hældes marinaden over salaten, og den vendes lige inden servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.