Salade Nicoise

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Lunch
Visninger
15
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Peberfrugt, grøn
6 stk
Fuldmodne tomater
1 stk
Hovedsalat, salatblade
85 g
Nicoise oliven
200 g
Tun i olie, konserves
3 stk
Æg
4 tbsp.
Olivenolie
6 stk
Basilikumblade, frisk
12 stk
Ansjosfileter
1 stk
Hvidløg, fed
100 g
Haricots verts

Nip enderne af haricots verts, halver hvidløget, riv basilikumbladen i stykker, pil salatbladende fra hinanden, del tunfisk i små stykker, skær peberfrugt i strimler, skær tomater i kvarte, skær ansjosfileter i strimler.
Bring en gryde med vand i kog. Blancher bønnerne i kogende vand til de er møre, men stadig sprøde, ca. 5 min. Skyl bønnerne i koldt vand,og lad dem køle af.
Imens gnides en flad salatskål med de halve hvidløg. Olivenolie, basilikum, salt og peber blandes i en skål til dressing. Tør salatbladende og vend dem i lidt af dressingen. Fór derefter salatskålen med salatbladende. Anbring tunstykkerne  midt i skålen og læg grøn peber og haricots verts rundt om. Arranger de kvarte tomater og de hårdkogte æg i skålen. Pynt med oliven og ansjos. Hæld resten af dressingen over salaten, men bland ikke. Serveres straks.

En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på juni 7, 2010 Svar

    Det er en rigtig lækker og

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?