- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1329
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 3, 2010
- 15 g
- solsikkekerner
- 2 stk
- Avocado
- 15 g
- Ristede græskarkerner
- 1 stk
- Majs, konserves
- 15 g
- Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)
- 1 bdt.
- Purløg
- 2 bdt.
- Hovedsalat, salatblade
- 10 stk
- Tomat
- 15 g
- Cashewnød, tørristet

Salat er mange ting
Vi får næsten altid salat som tilbehør og nogle gange er det hovedretten. Min kære hustru blander altid mange forskellige dele sammen. Hun bruger det der er i huset og haven. Resultatet er en velsmagende salat, der almindeligvis serveres med olivenolie og friskkværnet peber.
Et par små fif: Hvis der indgår avocado i salaten skal stenen fra avocadoen blive i salaten – stenen vil holde avocadoen frisk. Når du har skyllet salaten, skal det være tørt inden det benyttes. Hvis det kan nå at blive lufttørret er det fint. Alternativt kan salatbladene klemmes forsigtigt mellem nogle styrkker køkkenrullepapir.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.