- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2363
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 7, 2009
- 3 tbsp.
- Persille, frisk
- 1 knsp.
- Koriander, stødt
- 3 dl
- Vinaigrette
- 1 kg
- Grønne bønner, dybfrost
- 500 g
- Champignon
- 1/2 stk
- Citron - gerne økologisk
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
Prøv denne salat som tilbehør, du fortryder det ikke!
Start med at lave en vinaigrette, den skal nemlig stå nogle timer. Se opskriften “Vinaigrette”.
Riv løget, hak persillen og bland det i vinaigretten sammen med korianderen. Lad den trække i en til to timer. Kog bønnerne i letsaltet vand til de er møre, men ikke udkogte. Der skal være lidt bid i dem. Hæld kold vand over dem og læg dem i en sigte så de drypper af. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Pres saften ud af den halve citron og dryp det over champignonerne. Vend vinaigretten i champignonerne og hæld bønnerne over. Server til en lækker kødret.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.