- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
Tilbehør - Visninger
- 2246
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 1 tsk.
- Sennep, dijon
- 4 skive(r)
- Bacon i skiver, rå
- 1 tbsp.
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 1 tbsp.
- Parmesan, frisk
- 1 skive(r)
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Tomater
- 1/4 stk
- Hovedsalat, salatblade
- 20 stk
- Basilikumblade, frisk
- 100 g
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 100 g
- Rucolasalat
- 2 tbsp.
- Olivenolie
Til denne salat bruger jeg en marinade af olie og eddike:
Hvidløget presses og blandes med olie, balsamico, dijonsennep og salt og peber efter ønske. Pisk det godt sammen.
Salat, rucola og spinat rives i stykker i en skål. Tomaterne skæres i stykker og blandes i. Bacon steges sprød og knækkes i små stykker ned i skålen. Basilikumbladene skæres groft og blandes i salaten. Drys parmesanosten henover og slut med marinaden.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.