Salat med bacon og parmesan

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Lunch
Tilbehør
Visninger
1238
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Sennep, dijon
4 skive(r)
Bacon i skiver, rå
1 tbsp.
Balsamico (eddike) lys og mørk
1 tbsp.
Parmesan, frisk
1 skive(r)
Hvidløg, fed
2 stk
Tomater
1/4 stk
Hovedsalat, salatblade
20 stk
Basilikumblade, frisk
100 g
Spinat- frisk eller dybfrost
100 g
Rucolasalat
2 tbsp.
Olivenolie

Til denne salat bruger jeg en marinade af olie og eddike:
Hvidløget presses og blandes med olie, balsamico, dijonsennep og salt og peber efter ønske. Pisk det godt sammen.
Salat, rucola og spinat rives i stykker i en skål. Tomaterne skæres i stykker og blandes i. Bacon steges sprød og knækkes i små stykker ned i skålen. Basilikumbladene skæres groft og blandes i salaten. Drys parmesanosten henover og slut med marinaden.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?