- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 2798
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 17, 2009
- 1/2 stk
- Salat, Iceberg, rå
- 2 stk
- Flûtes
- 100 g
- Cherry tomater
- 2 stk
- Kyllingebryst, filet
- 75 g
- Soltørrede tomater
- 2 tbsp.
- Pesto, rød eller grøn
- 1 bdt.
- Frisk asparges
- 80 g
- Feta, 40+
Kyllingefileterne steges og skæres i ønskede stykker. Herefter varmes pestoen op på en varm pande, som kyllingestykkerne lægges på. Snit aspargeserne og de soltørrede tomater og put det på panden. Varm det hele igennem. Til sidst tilsættes fetaosten og snittede cherry tomater, og det hele anrettes på salat skåret i stykker efter ønske. Server med flutes.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.