- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2093
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 25, 2009
Start med at koge linserne i et kvarter, tyve minutter i rigeligt og letsaltet vand sammen med laurbærbladene. Lad dem herefter dryppe af. Gulerødder og selleri skæres i små stykker og porrerne i tynde strimler. Varm olien op på en pande og steg gulerødder, selleri og finthakkede hvidløg i cirka tre minutter. Bland porrerne i og steg det videre i et minut. Timian og sennep blandes i, og der steges kort igen. Panden tages af varmen og balsamicoeddike blandes i. Linserne blandes med grønsagsblandingen og der drysses med hakket persille. Lad salaten trække en halv time inden servering
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.