- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 929
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 24, 2009
- 1 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 3 tbsp.
- Rapsolie
- 750 g
- Tomater
- 4 dl
- Kokosmælk
- 1 tbsp.
- Limesaft
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 3 tsk.
- Karrypasta
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tbsp.
- Ingefær, frisk
- 1 tbsp.
- Sukker (melis)
Skær løget i mindre stykker og blend det sammen med hvidløg, chili og ingefær. Varm olien op i en gryde og hæld det blendede i. Rør det rundt under varme nogle minutter. Hak tomaterne og bland dem i gryden sammen med kokosmælk, karrypasta og sukker og lad det simre under middel varme i ti min. Smag til med limesaft og salt og peber.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.