Sauce Bolognese

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1249
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Kyllingelever
1 tbsp.
Basilikum, tørret
4 stk
Løg eller zittauerløg
419 g
Tomatpure, koncentreret
8 tsk.
Sukker (melis)
3 dl
Hvidvin, (Riesling)
250 g
Oksekød, magert
3 dl
Vand
1 tsk.
Salt, groft
250 g
Champignon
2 tsk.
Peber, friskkværnet
4 stk
Hvidløg, fed
30 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt

Smelt margarinen i en gryde og hæld de fint snittet løg i. Når de er gyldne puttes champignoner, lever og kødet i og lad det koge til kødet er mørt, i ca. 3 minutter.
Tilsæt nu hvidvinen og lad det koge ind til det halve.
Tilsæt nu resten af ingredienserne og lad retten simre for svag varme i mindst 30 minutter. Jo længere, jo bedre, så kødsmagen gennemtrænger saucen. Serveres med friske bånd spaghetti og flutes.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?