- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1249
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 25, 2009
- 200 g
- Kyllingelever
- 1 tbsp.
- Basilikum, tørret
- 4 stk
- Løg eller zittauerløg
- 419 g
- Tomatpure, koncentreret
- 8 tsk.
- Sukker (melis)
- 3 dl
- Hvidvin, (Riesling)
- 250 g
- Oksekød, magert
- 3 dl
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 250 g
- Champignon
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 30 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
Smelt margarinen i en gryde og hæld de fint snittet løg i. Når de er gyldne puttes champignoner, lever og kødet i og lad det koge til kødet er mørt, i ca. 3 minutter.
Tilsæt nu hvidvinen og lad det koge ind til det halve.
Tilsæt nu resten af ingredienserne og lad retten simre for svag varme i mindst 30 minutter. Jo længere, jo bedre, så kødsmagen gennemtrænger saucen. Serveres med friske bånd spaghetti og flutes.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.