- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 3420
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
- 2 ml
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Oregano, tørret
- 3 stk
- Tomater
- 350 g
- Champignon
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
Sauterede champignoner er et hit til mange ting som tilbehør.
Start med at rengøre og halvere champignonerne. Hak løget groft og blancher tomaterne ved kort at lægge dem i kogende vand. Skyl dem og pil skindet af. Skær dem så i kvarte og bland det hele sammen på en pande med opvarmet olie i nogle minutter. Krydr det med salt, peber og oregano.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.