- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 4870
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
- 1 tsk.
- Karry
- 1/2 stk
- Hvidkål
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 15 g
- Smør, saltet
- 1 stk
- Æble / æbler
Sauteret hvidkål er et lækkert og nemt tilbehør til forskelligt kød.
Du skal snitte hvidkålen fint og blanchere det ved at sænke det ned i kogende vand og lade det være der et halvt minut. Tag det så op, skyl det med koldt vand og lad det dryppe af. Hak så løget og skær æblet i små tern. Bland det sammen med hvidkålen. Smelt smørret på panden og sauter grønsagerne sammen med karryen. Lad det simre nogle minutter under låg. Smag til med salt og peber inden du serverer det.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.