- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2501
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 10, 2011
- 1 bdt.
- Røget medister
Ingredienser:
1 stk røget medister
1 mellem stort løg
2 fed hvidløg
ca.5-6 mellem store kartofler
1 lille dåse tomat pure
1/2 L fløde
frisk timian
1 pk revet ost
50g smør
skræld og kog kartoflerne i ca 8 til 10 min skær dem i skiver når de er afkølet..pild skindet af den røget medister og skær den i skiver som kartoflernehak løg og hvidløgbland fløde og tomatpure og hakket timian til en ensartet masse tænd ovnen på 220 g tag et stort ildfast fad sæt det i ovnen med smør.når søren er smeltet brunes løg og hvidløg heri.tag nu halvdelen af de skivede kartofler og læg dem i et jævnt lag i fadet læg herefter den skivede medister i tilsvarende lag og så et lag kartofler mere afslut med et lag medister hæld herefter fløde blandingen over retten sættes i ovnen i ca 25 min tag retten ud efter de 25 min hæld den revet ost over og giv den ca 5-8 min mere i ovnen velbekommeTips:serveres med flute og grøn salat

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.