Scones

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
16 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1303
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
700 g
Hvedemel
1 tbsp.
Flormelis
50 g
Rosiner
50 g
Pistacienødder, uden skal
4 dl
letmælk
75 g
Smør, saltet
1/2 tsk.
Salt, bordsalt
2 1/2 tbsp.
bagepulver

Scones
1) Tænd ovnen på 220 grader.
2) Rør mel, flormelis, salt og bagepulver i en skål. (Gem ca. en håndfuld mel til at drysse på bordet så dejen ikke hænger fast).
3) Kom rosiner og pistacienødder i og rør rundt.
4) Smelt smørret og rør det i blandingen.
5) Tilsæt mælken langsomt og rør rundt.
6) Ælt dejen let med hænderne.
7) Drys lidt mel på bordet og rul dejen ud, ca. 2,5 cm. tyk.
8) Tag et glas og stik scones ud (ca. 6 – 8 cm i diameter) og kom dem på en bageplade.
9) Kagerne bages nu i ca. 10 minutter.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?