Scones med appelsin og kanel

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
4928
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3/4 dl
Vand
2 stk
Æg
2 tsk.
bagepulver
350 g
Hvedemel
1 1/2 stk
Kanel
50 g
Rørsukker
3/4 dl
letmælk
1 stk
Appelsinskal, revet
100 g
Smør, usaltet
1/2 dl
Pynt: revet mandler eller pistacienødder
Scones med appelsin og kanel

Scones med appelsin og kanel:
Blødgør smørret og rør det hele langsomt sammen med en dejarm på en røremaskine i 4 – 5 minutter.
Køl dejen i køleskabet i en time. Rul dejen ud i ca. 3 cm. tykkelse og stik scones ud med et glas. Pensl med mælk og drys med pyntet og lidt kanel.
Bages midt i ovnen ved 190 grader i 12 – 15 minutter.
Nydes lune med marmelade eller lemon curd.
Jeg har netop selv bagt dem, efter at have fundet opskriften i et blad:-)

Mange hilsner fra Mona


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?