- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 4928
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 19, 2011
- 3/4 dl
- Vand
- 2 stk
- Æg
- 2 tsk.
- bagepulver
- 350 g
- Hvedemel
- 1 1/2 stk
- Kanel
- 50 g
- Rørsukker
- 3/4 dl
- letmælk
- 1 stk
- Appelsinskal, revet
- 100 g
- Smør, usaltet
- 1/2 dl
- Pynt: revet mandler eller pistacienødder
Scones med appelsin og kanel:
Blødgør smørret og rør det hele langsomt sammen med en dejarm på en røremaskine i 4 – 5 minutter.
Køl dejen i køleskabet i en time. Rul dejen ud i ca. 3 cm. tykkelse og stik scones ud med et glas. Pensl med mælk og drys med pyntet og lidt kanel.
Bages midt i ovnen ved 190 grader i 12 – 15 minutter.
Nydes lune med marmelade eller lemon curd.
Jeg har netop selv bagt dem, efter at have fundet opskriften i et blad:-)
Mange hilsner fra Mona
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.